Tennisskola (TS)

TK Hobby har lång erfarenhet av barn- och ungdomsträning och har genom åren fostrat en rad duktiga tennisspelare. Klubbens målsättning är att var och en ska få spela på sin nivå. Vi har spelare som tränar allt från en gång i veckan till elitspelare som tränar upp emot 10 timmar i veckan.

Vi har delat upp tennisen i två terminer, vårterminen börjar i januari och slutar i början av juni. Nästa termin börjar i augusti och slutar precis innan jul. På hösten brukar vi ha cirka 14 tillfällen medans vårterminen är lite längre med cirka 18 tillfällen. Självklart har vi massor av aktiviteter under sommaren och loven, så det går att spela tennis hela året.

Vi arbetar stenhårt på att bredda tennisintresset i Eskilstuna, detta genom att vara ute i skolor och genom att ha prova på-tillfällen. Prova på har vi ungefär 3 gånger per termin där nya spelare får testa på tennis. Vill man sedan fortsätta så letar vi efter en lämplig grupp. Vi marknadsför oss bland annat via annonser i tidningarna, mejl och vår hemsida. På årsbasis har klubben cirka 300 barn och ungdomar i verksamheten.

Som elev i tennisskolan – knatte, mini eller junior – spelar man gratis med annan tennisskoleelev på obokad tid både inomhus och utomhus. Spelar man i stället med sin förälder betalar man halv banhyra. Skillnaden mellan knatte, mini och junior är att man använder olika bollar (mini-, midi-, maxi- och gasbollar) som gör det lättare att spela i de olika åldersklasserna.

Är du intresserad av att börja spela tennis, skicka ett mejl till info@tkhobby.nu eller ring till kansliet 016-51 39 80. Mer information hittar du även i filerna som du kan ladda ner till höger. Glöm inte att man måste återanmäla sig till nästa termins tennisskola även fast man redan spelar nuvarande termin.

Sponsorer

 

 


 

  Se alla sponsorer »
  |   Logga in