Nyhetsarkiv

aug18 den 18 augusti 2021 by PJ
Välkomna till våra grusbanor på lördag mellan klockan 14-16. Alla som vill får prova på lite tennis och vi har racketar och bollar att låna ut. Lite enkla fritidskläder och ett par sneakers fungerar perfekt. Vi bjuder på fika med festis, kaffe och bulle.   
dec11 den 11 december 2020 by Yvonne Berglund

Från och med den 14 december gäller nya nationella föreskrifter och allmänna råd för att minska smittspridningen. De gäller tills vidare i hela landet och ersätter de lokala allmänna råden. 

Svenska tennisförbundet har gått ut med information om vad detta innebär för tennisen:
- Träningsverksamhet för alla åldrar kan genomföras i enlighet med gällande råd och företrädesvis i grupper om mindre än åtta personer.
- För träningsverksamhet för utövare födda -04 och tidigare gäller att:
       - Hålla avstånd till varandra
       - Inte dela utrustning
       - När det är möjligt genomföra aktiviteten utomhus
       - Undvika gemensamma omklädningsrum
       - Resa till och från aktiviteten individuellt
       - Utföra aktiviteten i mindre grupper 

Detta innebär glädjande nog att träningsverksamheten återupptas från och med den 14 december, även för de som är födda-04 och tidigare. De nationella föreskrifterna och allmänna råden kommer gälla en lång tid framöver. Det är viktigt att vi alla gör vad vi kan för att upprätthålla dessa. TK Hobby kommer vidta en rad olika åtgärder för att minska risken för smittspridning och underlätta för er att kunna följa Folkhälsomyndighetens råd när ni vistas i tennishallen. Så stanna upp och ta er tid att läsa de skyltar och informationsblad som anslås i hallen. Vi vädjar till er alla att vara omtänksamma mot varandra och följa de riktlinjer och anvisningar som anges i hallen. 

Vi vill påminna om att smittspridningen är omfattande i Sverige och större delen av världen. Även om vi är väldigt glada för att vi återigen har möjlighet att återuppta träningsverksamheten för alla våra tennisspelare, så vill vi betona vikten av att vi alla hjälps åt och gör vad vi kan för att minska smittspridningen. Följ instruktionerna och var noga med handhygienen. När våren kommer och utebanorna öppnas så kan vi återigen hänga kvar efter träningen och ta en fika med träningskompisarna.

Tack för att ni bidrar och välkomna till tennisen!

nov30 den 30 november 2020 by Yvonne Berglund

I anledning av att Folkhälsomyndigheten beslutat att förlänga de lokala allmänna råden för Sörmland har TK Hobbys styrelse beslutat att även förlänga de särskilda riktlinjerna för TK Hobby till den 13/12. Vi beklagar verkligen detta och tycker självklart att det är otroligt trist! De närmaste dagarna kommer dock alla medlemmar få mail från oss där vi berättar mer om våra planer för att just du ska kunna träna så mycket och så säkert som möjligt.

nov18 den 18 november 2020 by PJ

Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta riktlinjer i Sörmland för att minska smittspridningen. I anledning av de skärpta riktlinjerna för flera regioner har RF och SVTF uppdaterat sina råd och riktlinjer. Mot bakgrund av det har TK Hobbys styrelse beslutat följande:

 

- Träningsverksamheten för dig som är född 2004 eller tidigare är inställd under den här perioden pga ovan nämnda direktiv. För dig som ingår i vuxenträningen är banan alltjämt bokad på ordinarie tid och kan nyttjas av deltagarna för eget spel utan tränare. Det är dock mycket viktigt att alla tar ansvar och rättar sig efter gällande restriktioner.

 

- Träningsverksamhet för dig som är född 2005 eller senare fortsätter som vanligt.

 

- Vi ber er som skjutsar till och från träningen att inte stanna kvar i hallen under själva träningen.

 

- Alla som känner sig sjuka eller uppvisar symptom som passar in på Covid19 uppmanas att inte träna eller i övrigt befinna sig i hallen.

 

- Tränare har rätt att skicka hem elever som inte är friska under förutsättning att förälder kan hämta.

 

- Vi vädjar till alla att byta om och att duscha hemma. Var noggranna med att hålla minst 2 meters avstånd i hela hallen.

 

Den som vill veta mer kan gå in på Svenska Tennisförbundet samt Folkhälsomyndigheten
Under rådande omständigheter är det väldigt viktigt att vi alla hjälps åt och gör vad vi kan för att minska smittspridningen. Vi tackar för det ansvar och den hänsyn som alla medlemmar och tennisspelare visat och alltjämt visar!

 

TK Hobbys styrelse

okt8 den 8 oktober 2020 by Petri Pannula

På Onsdag 24/2 kl 09.00-11.30  , anmälan på anslagstavlan i tennishallen, eller mail till petri@tkhobby.nu

läs mer...
okt7 den 7 oktober 2020 by Petri Pannula
sep18 den 18 september 2020 by PJ

Nu när innesäsongen är i full gång gäller det att ha ordning på racketen. Lämna in ditt racket i shopen för omträngning och passa samtidigt på att få en ny grepplinda ditsatt.

Just nu har vi en nyhet i shopen, Babolat RPM Power, US Open vinnaren Dominik Tiems val av sena. Massor av spinn och fart! Medlemspris 240:- inkl ny grepplinda      

aug7 den 7 augusti 2020 by PJ

Missa inte anmälan till årets Junior-RM Ute. Tävlingen spelas hos oss 14-16 augusti. Anmälan stänger inom kort! 

Ladda ner affischen här!

Anmälan här!

 

maj18 den 18 maj 2020 by Petri Pannula
/Portals/11/sommarl%E4ger%202020.pdf
apr29 den 29 april 2020 by Petri Pannula
apr27 den 27 april 2020 by Petri Pannula

Vill du Prova spela tennis, maila till petri@tkhobby.nu

 

mar22 den 22 mars 2020 by PJ

Med anledning av rådande läge har styrelsen idag fattat beslut att skjuta upp TK Hobbys årsmöte den 25 mars. Styrelsens absoluta ambition är att årsmötet ska hållas före sommaren 2020. Kallelse till nytt datum för årsmöte kommer att publiceras på klubbens hemsida och i medlemsbrev. Styrelsens beslut går i linje med Folkhälsomyndighetens vägledning samt med Svenska Tennisförbundet vars årsmöte är uppskjutet och med Svenska Tennisförbundet Öst vars årsmöte kommer genomföras digitalt.

Vid frågor i anledning av detta hänvisas till klubbens ordförande Yvonne Berglund eller vice ordförande Peter Johansson.

Ladda ner styrelsens hela uttalande här

mar16 den 16 mars 2020 by Petri Pannula
Gäller alla som går i Tk Hobbys tennisskola, och är födda år 13-äldre. läs mer...
mar15 den 15 mars 2020 by PJ

Med anledning av Coronavirusets fortsatta spridning i Sverige och att Folkhälsomyndighetennu har höjt risknivån till den högsta - mycket hög risk för samhällsspridning, vill vi med TK Hobbys värdegrundsom utgångspunkt vädja till alla medlemmar i TK Hobby och andra besökare i Tennishallen om följande beaktande.

Om du nyligen

• har symptom på luftvägsinfektion, eller

• har haft kontakt med person som har symptom på luftvägsinfektion eller konstaterat smittad av Covid-19,

• har återvänt från högriskområde, eller

• har haft nära kontakt med individ som befunnit sig i sådant område.
 

så ber vi dig att, för att bidra till vår goda och högt skattade känsla av trygghet för alla anställda och besökare i hallen, inte besöka Tennishallen under en period om minst 14 dagar från inträffandet av någon av ovanstående fyra punkter. För dig som inte träffas av ovanstående, och besöker hallen för tennisspel och/eller samkväm, vill vi göra dig uppmärksam på vikten av att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer i synnerhet om skötsel av hygien för att förhindra smittspridning. I Tennishallens alla toalettutrymmen finns instruktioner om ur handtvätt skall utföras.

I möjligaste mån med de resurser som vi har utövas extra städning av samtliga utrymmen i Tennishallen.

Ovanstående gäller även tränare och övrig personal, varför vid vissa tillfällen tränarledd verksamhet kan bli lidande. Vi kommer göra allt vi kan för att verksamheten kan genomföras som vanligt.

Då händelseutveckling går fort och våra rekommendationer kan komma att ändras, hänvisar vi till vår hemsida för uppdaterad information.

Eskilstuna, 15 mars 2020

STYRELSEN
TENNISKLUBBEN HOBBY

Information att ladda ned.

feb13 den 13 februari 2020 by Petri Pannula
Gäller alla som är intresserade! läs mer...
jan28 den 28 januari 2020 by PJ

Nu är det dags igen för morgonträning i tennishallen. Sista fredagen i varje månad kl. 06.30 drar vi igång frukosttennisen. Nästa tillfälle nu på fredag 31 januari. Anmälan till shopen. Kostar bara 100:- 

jan14 den 14 januari 2020 by Petri Pannula
Träningsgrupperna är i full gång from Tisdag 7/1-2020.
dec8 den 8 december 2019 by PJ
Ladda ner affischen med all info här!
dec5 den 5 december 2019 by Petri Pannula
Sista träningsdag Torsdag 19/12-2019. läs mer...
dec1 den 1 december 2019 by PJ

Stort grattis till våra A-lags herrar som med en match kvar att spela redan är klara för Div.1 nästa säsong. Laget har gått obesegrade genom serien och leder med ointagliga 3 poäng före Åby TK. Mycket starkt gjort av gänget. Nu kan vi se fram emot riktigt spännande matcher nästa år i vår tennishall.      

Se alla matchresultat här! 

 
  |   Logga in