Tävlingar

TK Hobby har en stor och framgångsrik tävlingsverksamhet. Under årens lopp har vi erövrat tio Europamästerskap och 73 Svenska mästerskap, samt ett oerhört stort antal vinster i turneringar såväl nationella som internationella.

För att nå dessa och kommande framgångar har vi en minitennisskola för 5-8 åringar, en tennisskola för 9-18 åringar, samt en junioravdelning med talangskola, distrikt- och tävlingsjuniorer. Vi har också dam-, herr- och veteranlag som är med i distrikt- och de svenska tennisserierna.

Vi anordnar också flera egna tävlingar, bland annat Fluckinger Cup som ingår i Svenska Vintertouren för seniorer, Atea Cup som är en utomhusturnering som spelas i maj månad och som förra året lockade till sig hela 170 deltagare. Sist men inte minst så arrangerar vi Folktandvården Sörmland Cup som är en inomhusturnering som spelas vid månadsskiftet november - december. Utöver dessa tävlingar brukar vi ställa upp som värd för Svensk Tennis Öst tävlingar så som Kalle Anka Cup, Regionsmästerskap, osv.

I klubbens regi anordnas även flera så kallade If So Tour Tävlingar, där man tävlar under en begränsad tid ( 3 timmar), denna tävlingsform riktar sig till Tennisskoleelever i åldrarna 6-13 år.

Är du intresserad, kontakta din tränare!!

Sponsorer
  |   Logga in